Jdi na obsah Jdi na menu
 

 

Mladší žáci vyhráli turnaj v Sázavě

10. 2. 2022

Dne 22.1.2022 se zúčastnil fotbalový tým mladších žáků z Chocerad halového turnaje v Sázavě. Ačkoliv se turnaj konal v sázavské hale, pořádajícím klubem byl Meteor Stříbrná Skalice. Přesto, že panovalo covidové období a do poslední chvíle nebylo jisté, zda se akce uskuteční,  zúčastnilo se ho 7 týmů z původně přihlášených 8. Neúčast jednoho týmu mělo za následek změnu herního systému z původně plánovaných 2 skupin a následného play-off na systém s jednou skupinou, kde hrál každý s každým. Délka každého utkání byla 12 minut. Po odehrání skupinové části následoval souboj třetího v tabulce se čtvrtým o celkové 3.místo a turnaj vyvrcholil utkáním prvního s druhým o celkové prvenství. Pro choceradské fanoušky bylo nejdůležitější, že celou základní skupinu (bez jediné prohry) i následný souboj o první místo ovládly mladé naděje z Chocerad po finálové výhře nad týmem ze Soběhrd v poměru 1:0. V individuálním hodnocení turnaje zazářil hráč Choceradského týmu František Vilhelm, který byl zvolen nejužitečnějším hráčem celého turnaje.

Zúročila se kvalitní zimní příprava pod vedením trenéra Ivo Maralíka. Všichni jsme byli nesmírně rádi, že tuto zimu bylo možné s dětmi sportovat a neopakovala se situace z minulého roku, kdy byla všechna amatérská sportoviště uzavřena. Mladí choceradští fotbalisté toho bohatě využili a v zimní přípravě pořádně zamakali. Budeme doufat, že to na jaře přinese i nějaké hezké výsledky v mistrovských utkáních.

Konečné pořadí:

1. SK Chocerady

2. FK Soběhrdy

3. SK Bečváry

4. TJ Meteor Stříbrná Skalice

5. FK Kavalier Sázava

6. TJ Kouřim

7. FK Uhlířské Janovice

vysledky.jpg

 

img_6665.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Soupiska týmu Chocerad na turnaji v Sázavě:

na týmové fotografii v bráně v horní řadě zleva doprava: Adam Střelka, Petr Klézl, Adam Abdou, František Vilhelm, Jan Šach, Jan Vlach.

na fotografii v dolní řadě zleva doprava: Jan Jeřábek, Matúš Blaškovan, Nikolas Maralík, Martin Palko,  Matěj

na fotografii vpředu: Pavel Šach (B).

na fotografii vzadu: Ivo Maralík (trenér).

img_6670.jpg